a.shopping_list
a.search

Om Tilbudsuken

En verden av kundeaviser

Tilbudsuken.no er en gratis forbrukertjeneste. Her kan du lese alle ukens norske kundeaviser på nettet. Du kan både bla i de enkelte avisene, søke etter tilbud på spesifikke varer og opprette din egen handleliste.

Slik bruker du siden

For å finne den kundeavisen du ønsker å lese klikker du på butikkens navn på forsiden, så kommer det opp et popup-vindu hvor du kan se de kundeavisene som er tilgjengelige fra den bestemte butikken denne uken, og så klikker du bare på knappen "Les avisen" under den avisen du vil se.

Ønsker du å undersøke prisene på spesifikke produkter, kan du bruke søkefeltet øverst på forsiden. Ønsker du f.eks. å se hvilken butikk som har det beste tilbudet på cola denne uken, skriver du cola i søkefeltet og trykker på søkeknappen. Deretter får du vist en liste med alle ukens tilbud på cola, så du lett kan finne det tilbudet som passer deg best.

Når du sitter og søker kan du legge til tilbudene i din egen handleliste - du klikker bare på tilbudet i avisen. Har du søkt etter tilbud på en bestemt slags vare, kan du klikke på "..."-knappen ut for varen i høyre side i listen med søkeresultater for å legge den til i handlelisten din. Du kan også skrive varer direkte på handlelisten og velge å se ukens tilbud på den enkelte varen derfra.

Slik får dere kundeavisen deres med på hjemmesiden

Hvis dere er en butikk-kjede med butikker flere steder i Norge, og dere regelmessig utgir deres egen kundeavis, har dere også mulighet for å få avisen deres med på Tilbudsuken.no. Hvis dette har interesse for dere, kan dere skrive til oss på post@tilbudsuken.no. Deretter vil vi kontakte dere hurtigst mulig med henblikk på å drøfte muligheten for et framtidig samarbeid.

Hjemmesiden www.tilbudsuken.no bruker informasjonskapsler (cookies). Les mer om vår informasjonskapsel- og datapolitikk her.

Siden drives av: Effectmanager ApS

Effectmanager ApS - info@effectmanager.com - CVR-nr.: 35 05 53 20 - Adresse: Godthåbsvej 79, DK-8660 Skanderborg

ANNONCE