Informasjonskapsel- og Persondatapolitikk

Sist revidert: 12/09/2016

På denne hjemmesiden ("Hjemmesiden") brukes informasjonskapsler, også kalt cookies, og i det følgende vil vi beskrive hvilke informasjonskapsler vi bruker og til hvilke formål. Hjemmesiden eies av:


Bruken av informasjonskapsler kan medføre behandling av personopplysninger, og derfor anbefaler vi at du leser vår persondatapolitikk.

Ved å bruke Hjemmesiden aksepterer du at Tilbudsuken.no benytter informasjonskapsler som beskrevet nedenfor, med mindre du har fravalgt informasjonskapsler i nettleseren din.
Informasjonskapsler eller cookies er små informasjonsenheter som Hjemmesiden kan legge på harddisken på datamaskinen din, eller på smarttelefonen, nettbrettet eller annet elektronisk utstyr med hukommelse. Informasjonskapsler inneholder informasjoner som Hjemmesiden kan bruke til å effektivisere kommunikasjonen mellem deg og nettleseren din.

Tilbudsuken.no kan bare lese de informasjonskapslene som Tilbudsuken.no har anbrakt på enheten din. Tilbudsuken.no kan ikke motta eller lese informasjonskapsler fra andre hjemmesider.
Tilbudsuken.no benytter forskjellige informasjonskapsler for å gi deg en bedre og mer skreddersydd service når du bruker Hjemmesiden. Tilbudsuken.no bruker også informasjonskapsler for å samle et grunnlag for å optimere trafikken på Hjemmesiden og mellom andre hjemmesider.

Disse informasjonene hjelper Tilbudsuken.no til å forbedre innholdet på Hjemmesiden, og informasjonen kan i samlet form deles med forretningspartnere eller tredjeparter.
Det er ikke bare Tilbudsuken.no som kan legge informasjonskapsler på enheten din når du besøker Hjemmesiden. Hjemmesiden bruker informasjonskapsler fra Google Analytics og Google DoubleClick. Du kan lese mer om disse informasjonskapslene nedenfor, under punkt 6.

Det er mulig å logge på Tilbudsuken.no via Facebook. Da en slik pålogging håndteres av Facebook via deres hjemmeside, er det Facebook som er ansvarlig for informasjonskapslene som evt. blir lagt i forbindelse med pålogging.
Grunnleggende finnes det to typer informasjonskapsler, "midlertidige" og "permanente". De midlertidige informasjonskapslene er knyttet til det aktuelle besøket på Hjemmesiden og slettes automatisk når du lukker nettleseren din. De permanente informasjonskapslene vil derimot bli lagret på enheten din. Permanente informasjonskapsler sletter seg selv etter en viss periode, men vil bli fornyet hver gang du besøker Hjemmesiden.
Hvis du ikke ønsker at Tilbudsuken.no legger eller leser informasjonskapsler på enheten din, har du mulighet for å fravelge informasjonskapsler i nettleseren din, hvor du kan velge hvilke informasjonskapsler som skal tillates, blokkeres eller slettes.

Du skal allikevel være oppmerksom på at hvis du velger å fjerne eller fravelge informasjonskapsler, vil store deler av hjemmesidens funksjoner ikke virke etter hensikten.

Hvis du ønsker å fjerne de informasjonskapslene som allerede finnes på enheten din kan du trykke CTRL + SHIFT + DELETE samtidig, hvis du bruker en PC og en nyere nettleser. Hvis du bruker Mac, iPad eller iPhone med iOS og nettleseren "Safari", skal du inn under "Innstillinger" og deretter inn under "Safari".
Nedenfor kan du se hvilke informasjonskapsler Tilbudsuken.no benytter på Hjemmesiden og hvilke formål de enkelte informasjonskapslene tjener:

 

Persondatapolitikk


Formålet med hjemmesiden Tilbudsuken.no er å gi deg et samlet overblikk over ukas kundeaviser fra en rekke norske virksomheter, og også å gi deg mulighet for å opprette en profil som kan danne grunnlag for at Tilbudsuken.no pr. e-post kan informere deg om tilbud som matcher de preferansene du har angitt i profilen din.

Mange av Tilbudsukens tjenester kan du fritt benytte uten å logge på, for eksempel prissammenligning, tilbud- og produktsøk og lesing av kundeaviser.

Det er avgørende for Tilbudsuken.no at du, som bruker av hjemmesiden, kan føle deg trygg ved behandlingen av de personopplysningene som vi kommer i besittelse av når du bruker hjemmesiden og f.eks. oppretter deg som bruker, eller tilmelder deg en av våre tjenester. I det følgende vil vi derfor beskrive hvordan vi behandler personopplysningene dine.
Tilbudsuken.no innsamler følgende personopplysninger i forbindelse med opprettelsen av en profil: Navn, kjønn, fødselsår, e-postadresse og opplysninger om hvor du bor i landet (postnummer). Navn og e-postadresse er obligatorisk for å kunne opprette en profil, men det er frivillig om du ønsker å gi oss de øvrige opplysningene.

Dine personlige opplysninger behandles og lagres bare hvis du har opplyst dem frivillig, f.eks. i forbindelse med opprettelse eller vedlikehold av en profil på Tilbudsuken.no eller i forbindelse med besvarelse av et spørreskjema, eller hvis du på annen måte frivillig oppgir opplysninger til oss.

Vi bruker primært personopplysningene dine for å kunne gi deg de tjenestene som du etterspør og for å kunne skreddersy produktinformasjon og tilbud til deg. Vi kan også bruke personopplysningene til å gi deg ytterligere informasjon om våre produkter og tjenester og til å sende deg informasjon om andre produkter og tjenester som kan interessere deg (når du har bedt om det). Opplysningene kan også bli brukt til å lage statistikk over brukerne av hjemmesiden.

Når du besøker hjemmesiden vår registrerer vår webserver i visse tilfelle data (loggdata) om ditt besøk, som nettlesertype, lengden av besøket og andre opplysninger, som f.eks. din IP-adresse. IP-adressen (internet protocol) er et nummer som automatisk tildeles enheten din av din Internet Service Provider (ISP), når du logger på internettet. For å garantere din integritet lenkes din IP-adresse ikke til de øvrige personopplysningene dine. Vi vil allikevel bruke IP-adresser til å identifisere personer som bruker hjemmesiden i strid med disse vilkårene. Du kan lese nærmere om vår bruk av informasjonskapsler på hjemmesiden her, og evt. hvilke informasjonskapsler og til hvilke formål.
Tilbudsuken.no videregir som utgangspunkt ikke de personopplysningene vi har om deg.

Men det kan være situasjoner hvor vi er nødt til å videregi personopplysninger, for eksempel fordi det er nødvendig for at vi kan oppfylle en avtale med deg, eller fordi vi er pålagt å videregi opplysningene i henhold til lovgivningen eller en domstolsavgjørelse. I slike tilfeller vil vi bare videregi de opplysningene som er nødvendige for formålet, og bare til de partene det er nødvendig å videregi dem til.

3.1 Særlig om videregivelse i forbindelse med pålogging via Facebook

Velger du å logge inn på Tilbudsuken.no via Facebook, viderestilles du til Facebook, hvor du identifiserer deg. Det er altså Facebook som er ansvarlig for den behandlingen av opplysninger om deg som skjer i den forbindelse, og vi henviser derfor til Facebooks vilkår for behandling av personopplysninger.
Vi benytter oss av tekniske og organisatoriske sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte personopplysningene dine mot manipulasjon, tap, destruksjon eller adgang av uautoriserte personer. Våre sikkerhetsprosedyrer blir løpende revidert på bakgrunn av den nyeste teknologiske utviklingen.

Vi kan ikke garantere at de er helt beskyttet mot noen som vil og har lykkes med å omgå sikkerhetsforanstaltningene og skaffet seg adgang til overføring av informasjon som skjer via internettet, f.eks. via e-post.
Du har rett til å få informasjon om behandlingen av dine personopplysninger, og du har også rett til å anmode oss om å rette, blokkere for eller slette personopplysninger som er ukorrekte. Du har også mulighet for å klage til Datatilsynet.

Hvis du har en slik anmodning er du velkommen til å kontakte oss. Våre kontaktopplysninger står øverst på siden.
Tilbudsuken.no lagrer personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for å kunne levere den tjenesten som du har bedt om, eller så lang tid som det er påkrevet i henhold til lovgivningen.

Hvis du har opprettet et login til Tilbudsuken.no, oppbevarer vi opplysningene dine opp til 6 måneder etter at du har meddelt oss at du ønsker å slette ditt login. Dette kan du gjøre ved å skrive til oss – våre kontaktopplysninger står øverst på siden.
Reglerne i dansk lov om værneting (valg af domstol mv.) med undtagelse af lovvalgsregler skal anvendes for din brug af hjemmesiden. Enhver tvist vedrørende denne politik og brugen af hjemmesiden, som ikke kan løses af parterne, skal anlægges ved de danske domstole.
Vi har rett til å foreta endringer i dette dokumentet når som helst. Derfor bør du besøke denne siden regelmessig for å sjekke om det er skjedd endringer. Det kan du sjekke ved å se på datoen nederst på siden. Ved fortsatt å bruke/besøke hjemmesiden aksepterer du disse endringene.
Hvis du har spørsmål eller kommentarer er du velkommen til å kontakte oss. Våre kontaktopplysninger står øverst på siden.

Ny bruker?

Opprett Bruker

Allerede bruker

eller