Finn de beste tilbudene til Black Friday her!

Her på Tilbudsuken.no vil vi gjerne hjelpe deg med å holde styr på alle de knallgode tilbud, du kan finne i de norske butikkers kundeaviser i anledning av Black Friday fredag den 25. november 2022.

Ingen tilbud på Black Friday

tilbud på Black Friday

Bemerk at det kan være søkeresultater som ikke vises på grunn av filterinnstillingene dine!

Utvalgt til dig
Vi tror du kanskje kan like...

Spar tid og penger på Black Friday

Det kan være en god ide at planlegge på forhånd, hvilke varer du ønsker å finne på Black Friday. Hvis du på forhånd vet, hvilke tilbud du vil gå etter i butikkene, kan du hurtigere og lettere få klaret din tilbudsjakt og dermed spare mest tid og flest penger.

Det er akkurat denne planlegging, vi gjerne vil hjelpe deg her på Tilbudsuken.no. Dette gjør vi bl.a. ved å presentere alle tilbud på Black Friday på en måte, så du lett kan sortere tilbudene f.eks etter varetype eller butikk. Du kan også klikke på en Black Friday kundeavis for å lese den, eller du kan bruke søkefunksjon til å finne de Black Friday -tilbudene du er interessert i.

Kjøp dine julegaver på Black Friday

Det er velkjent at julemåneden er en dyr måned. Så hvis du allerede kjenner noen av families gaveønsker, kan Black Friday f.eks være en opplagt mulighet til å få handlet noen av julegaver i god tid og på den måte holde julebudsjettet nede.

Det kan også være, at du vet, at du snart skal bruke en ny mobil, tablet, pc, et TV eller kanskje en vaskemaskin, fordi den gamle kanskje er ved å gå av bruk. I så fall kan du spare mange penger, hvis du planlegger å kjøpe nettopp denne type varer på tilbud til Black Friday. Det er nemlig især elektronikkprodukter, du typisk finner ekstra gode priser på Black Friday. Derfor er det en god ide å holde øye med de gode Black Friday tilbud her på vår side, som vi vil oppdatere løpende.

Bak om Black Friday

Den amerikanske helligdag Thanksgiving ligger alltid på den fjerde torsdag i november måned, og det er fredagen etter Thanksgiving, som kalles Black Friday. I USA har man feiret Thanksgiving siden 1789 i større eller mindre grad, og siden 1863 har dagen også vært en amerikansk helligdag.

I USA har Black Friday siden 1932 vært anset som starten på julehandelen, hvor de fleste butikker åpner tidlig og har åpent lenge for å kunne tilby de handlende masser av ekstraordinært gode tilbud. Siden 2005 har Black Friday desuten vært årets travleste dag i detailhandelen, og det har vært flere mer eller mindre kaotiske episoder på grunn av det store antall ivrige tilbudsjagere, som velter inn i butikkene, og som ofte har stått i kø foran butikkerne i mange timer, allerede innen butikkerne har åpnet.

ANNONCE