Elkjøp kundeavis og tilbud


Elkjøp åpningstider

Hverdager:10:00 - 20:00
Lørdag:07:00 - 18:00
Søndag:Stengt


Butikkadresse

Karl Johansgate 5-7
0154 Oslo

Om Elkjøp

Elkjøp et litt av et norsk elektronikkeventyr. Det startet i 1962, da 33 norske elektronikkforhandlere valgte å gå sammen. I dag er Elkjøp en av Nordens største elektronikkforhandlere med over 10 000 medarbeidere i alt og datterselskaper i både Sverige, Danmark og Finland samt på Island, Færøyene og Grønland. Elkjøp har 2 500 medarbeidere i Norge fordelt på 120 butikker over hele landet, hvorav en del av dem er de mindre Elkjøp Phonehouse-butikkene. Elkjøp-konsernet er dessuten eid av det enda større britiske konsernet Dixons Carphone.

Elkjøps suksess skyldes nok især virksomhetens fokus på dyktige og engasjerte medarbeidere, fordi dyktige medarbeidere gir glade kunder og dermed gode resultater. Dette fokuset på medarbeiderne og kompetansene deres understrekes bl.a. ved at Elkjøp løpende utdanner medarbeiderne sine på Elkjøps egen skole. Faktisk bruker Elkjøp omkring 50 millioner kroner hvert år på å utdanne medarbeiderne sine.

Hvis du gjerne vil finne ut hvor nærmeste Elkjøp ligger, kan du ta en titt på Elkjøps hjemmeside, hvor du også kan se butikkenes åpningstider.


Elkjøp kundeavis

Elkjøp utgir en ny kundeavis hver uke med mange slagkraftige tilbud på alt fra mobiltelefoner, konsoller og bærbare PC-er til støvsugere, komfyrer og kjøleskap. Kundeavisen fra Elkjøp gjelder fra mandag til søndag, og du kan alltid se den aktuelle kundeavisen her på Tilbudsuken.no.

Du har også mulighet for å se tilbudene fra kundeavisen på en liste, hvis du heller vil det. Du kan se nettopp en slik liste over alle Elkjøps aktuelle tilbud her.


Varesortimentet hos Elkjøp

Hos Elkjøp finner du et meget stort utvalg av forbrukerelektronikk og hvitevarer. Det er tydelig å se at Elkjøps varesortiment er omfattende, se bare på Elkjøps svært allsidige varekategorier, som både omfatter "Data", "Mobil og GPS", "TV, lyd og bilde", "Hvitevarer", "Hjem og husholdning", "Styling og velvære", "Wearables og trening", "Foto og video", "Spill og konsoll", "Filmer og serier" og "Epoq kjøkken" – det skulle dermed være gode muligheter for at du kan finne det du står og mangler.

Hvis du er på utkikk etter et godt tilbud på noe bestemt i Elkjøp, så må du holde øye med kundeavisen deres her på Tilbudsuken.no. Se f.eks. om Elkjøp har tilbud på frysebokse, vaskemaskiner, headsets, oppvaskmaskiner, varmepumper eller panelovner.

Utvalgte tilbud fra Elkjøp

Vis mer

Andre brukere har også sett